It is the unexpected things that changes your mood...

Gepost op 24 februari 2013 door ModaBELLA.nl
It is the unexpected things that changes your mood...

Veranderingen

Tegenwoordig veranderd er veel in onze omgeving. Nieuwe generaties, manier van leven en stijl. Het kan soms je stemming negatief beïnvloeden. Misschien is het tijd om van stijl te veranderen. Stijl veranderd zelf met de tijd maar je ziet ook dat oude stijlen vaak terug komen. Van een conservatieve naar een moderne look:

Van conservatief naar modern

Als een conservatief type: heb je ooit geprobeerd om je te kleden volgens de mode van vandaag en gewoon op te gaan met de stijl-stroom? Het klinkt misschien gek maar probeer het eens want: onverwachte dingen kunnen je stemming positief beïnvloeden. Draag kleding waarin je jezelf jonger en flexibeler voelt.

Tip!

Draag bijvoorbeeld een mooi t-shirt onder een passende blazer en mix & match met kleuren. Combineer deze met een contrasterende jeans met daaronder mooie, maar toch comfortabele schoenen en natuurlijk een mooie handtas en een bijpassende ceintuur. Dit helpt je jezelf goed te voelen en je goede zin te geven! Het begint immers allemaal bij jezelf.

Varieer!

Varieer met stijlen: van een chique look naar een moderne look, van een moderne look naar een sportieve look. Pas je stijl aan de verschillende dingen die je in het leven doet.