Essentials to boost your confidence...

Gepost op 15 februari 2013 door ModaBELLA.nl
Essentials to boost your confidence...

Mooi paar jeans

Jeans zijn een must omdat je deze eindeloos kunt combineren en deze jouw figuur accentueren. Denk bij het kopen van jeans eraan dat ze goed passend zijn en niet te trendy zijn. Beter kan je voor een tijdloze, traditionele paar jeans gaan die je overal mee kan combineren. Later kan je er nog voor kiezen om een trendy jeans aan je garderobe toe te voegen.

Witte blousen

Witte blousen zijn een must-have voor jouw garderobe. Witte blousen zijn perfect voor elke outfit. Je kan bijvoorbeeld een witte blouse bij een pak dragen, of bij een rok of je kan een witte blouse dragen met een mooi paar jeans om een subtiele casual look te creeëren.

Mooie jurk

Een mooie jurk is essentieel omdat je deze bij veel gelegenheden kunt dragen (bijvoorbeeld zakelijk of bij social events) en lang mee gaan. Wanneer je shopt voor een mooie jurk; kijk dan voor een jurk die je lijnen het beste accentueert en de minder mooie lijnen camoufleert.

Mooi pak

Een goede, neutrale pak is een ook zeker belangrijk voor elke vrouw. Een pak bevat ideaal gesproken een blazer, een pantalon en een rok. Deze afzonderlijke kledingstukken kan je dan weer combineren om weer een aantal outfit-mogelijkheden te creeëren. Je kan bijvoorbeeld de pantalon met de blazer dragen of een rok met een satijnen blouse met een contrasterende kleur voor een zakelijke gelegenheid. Of je kunt ook een blazer dragen met een paar mooie jeans met een mooie top voor een avondje uit.

Mooie schoenen

High heels of pumps zijn schoenen die je outfit helemaal compleet kunnen maken. Ze helpen je langer te maken en geven een zeer vrouwelijke uitstraling. Let wel bij het uitzoeken van deze soort schoenen dat ze wel comfortabel zijn qua hoogte en dat je een maat kiest die goed passend zijn en je idealiter een kleur uitzoekt die past bij de rest van jouw garderobe.